Betingelser

Fortrydelse og returret ved Førstehjælpskursus til kørekort / Færdselsrelateret Førstehjælp

Frem til 72 timer før kursusstart kan du fortryde eller ændre din tilmelding. Ønsker du at ændre dit kursus eller har du fortrudt din tilmelding, sender du en mail til info@rao.dk og sms til tlf. 2972 7582 inden 72 timer før kursusstart med dit navn, mobil tlf. nr., kursussted og kursusdato. Du skal være opmærksom på at tilmeldingen er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling på kurser, hvis der er mindre end 72 timer til kursusstart.

Bestilling    

Du kan bestille kurser pr. telefon på 29 72 75 82 eller pr. e-mail info@rao.dk

Straks efter bestillingens modtagelse fremsender RAO Førstehjælpskurser e-mailbekræftelse, hvorefter aftalen betragtes som bindende.

Aflysning eller ombooking

Ved aflysning eller ombooking af kurset gælder følgende vilkår:
Ved aflysning senere end 30 dage før kursusdato eller 14 dage efter kursusbestilling opkræves/betales 50% af kursusgebyret
Ved aflysning senere end 14 dage før kursusdato opkræves/betales det fulde kursusgebyr.
Der pålægges et administrationsgebyr på kr. 1.000 ekskl. moms for ændringer af kurset, som opkræves ved alle ændringer.
Gebyret svarer til prisen for det bookede førstehjælpskursus. 

Aflysning af RAO Førstehjælpskurser   

Aflyser RAO Førstehjælpskurser kurset på grund af sygdom eller andet der gør at instruktøren ikke kan nå frem til afholdelse af kurset, tilbydes et nyt kursus med 10% rabat.

Kurset kan af RAO Førstehjælpskurser aflyses på grund af force majeure (katastrofe, strejke, optøjer, krigshandlinger m.fl. eller lignende), i hvilke tilfælde RAO førstehjælpskurser er forpligtet til snarest at underrette kunden. Der tilkommer ikke kunden nogen godtgørelse.      

Betaling

Omgående, efter tilmeldingen, indbetales 100% af kursuspriset.

Venligst indbetal det fulde kursuspris til den aftalte konto

Husk at opgive Navn & Kursusdato. Til undervisningen medbringes kopi af indbetalingskvittering. Betalingen skal ske samme dag som tilmeldingen.

Førstehjælpsbevis

Såfremt førstehjælpsbevis skal gensendes pga. forkerte informationer o.lign, opkræves et håndteringsgebyr på kr. 150 pr. bevis,

som betales før beviset bliver gensendt.

Ansvar (Vigtigt)

Førstehjælpskurser er vejledende, og RAO Førstehjælpskurser er ikke ansvarlig for eventuel tings- eller personskade og/eller tab, der er indtrådt som følge af anvendelse af førstehjælp. For eksempel ved forkert gennemførelse af den ydede hjælp til en tilskadekommende person eller ved anvendelse af førstehjælpsrådene fra RAO Førstehjælpskurser. 

Tilkald altid en ambulance via 1-1-2 eller ring til Akuttelefonen, læge eller skadestue, hvis du er i tvivl, om en person har brug for hjælp.